katasztrófavédelem

2019.10.29. 07:30

A 43. hét jelentősebb káresetei – Katasztrófavédelem hírei

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 90 alkalommal riasztották, amiből 31 tűzeset volt.

Forrás: Shutterstock

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Miskolcon, a József Attila utcában október 24-én. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói feszítővágó berendezés segítségével kiszabadítottak egy embert az autóból, valamint áramtalanították a balesetben érintett járművet.

Tűz keletkezett egy családi házban Szikszón, a Bihari János utcában október 26-án. A miskolci hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet, amely több helyiséget is érintett. Az egységek az épületet átvizsgálták, az eset során senki sem sérült meg. A lakók elhelyezésében rokonaik segítettek.

Tűz keletkezett egy családi ház fürdőszobájában Halmajon, a Dózsa György úton október 27-én. A lángok az épület tetőszerkezetét is megrongálták mintegy tíz négyzetméteren. A tüzet az encsi hivatásos tűzoltók eloltották és egy háztartási gázpalackot eltávolítottak az egyik helyiségből. A tűzben senki sem sérült meg, azonban az ingatlan lakhatatlanná vált. A lakók elhelyezésében hozzátartozóik segítettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában