Rendőrségi felhívás

2019.09.13. 15:00

Keresik a miskolci baleset okozóját

A Miskolci Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy balesetet okozó, ismeretlen gépjárművezető felkutatása érdekében.

Forrás: police.hu

Az Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05010/3593/2019. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. szeptember 3-án 9 óra után egy ismeretlen sofőr az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, és gyártmányú gépjárművel a Miskolc, Besenyői utca és a Sajószigeti utca kereszteződésénél a gyalogátkelőhelyen elütött egy 16 éves lányt, aki szabályosan kívánt áthaladni a zebrán.

A balesetet követően a sofőr megállás nélkül elhajtott a helyszínéről.

Az ismeretlen gépjárművezető felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel vagy a balesetet okozó ismeretlen sofőr kilétével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában