Rendőrségi hír

2019.09.05. 16:00

Bódult taxis

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki bódult állapotban vezette járművét.

Illusztráció

Forrás: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. János, 32 éves helyi lakossal szemben. A férfi 2019. március 17-én 3 óra 40 perckor, Miskolc belvárosában közlekedett utas nélkül taxijával, amikor a rendőrök igazoltatták. Mivel a taxis zavartan viselkedett, ezért a járőrök mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A vizsgálati eredmények a rendőrök gyanúját igazolták, mivel megállapítást nyert, hogy a sofőr a járművezetés idején vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt állt. Az eljárás során a férfi vezetői engedélyét is bevonták.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti.

„... hogy mindenki hazaérjen!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában