Tragédia Barcikán

2019.05.08. 12:22

Videó: Tragédiával végződött a családi veszekedés Kazincbarcikán

A rendőrök pár órán belül azonosították, majd elfogták azt a kazincbarcikai férfit, aki olyan súlyosan bántalmazta élettársát kedden, hogy a nő belehalt a sérüléseibe.

Halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 48 éves kazincbarcikai férfival szemben. A gyanúsított május 7-én a délutáni órákban egy kazincbarcikai családi házban előzetes szóváltást követően olyan erővel bántalmazta 37 éves élettársát, hogy a nő a helyszínen meghalt. A férfi a bántalmazás után elmenekült a házból.

A bejelentést követően a nyomozók rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett elkövetővel szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

A gyilkosság Kazincbarcika egyik víkendházas övezetében, a Bondoralján történt. Mint megtudtuk, a pár csak néhány hónapja költözött oda, a környékbeliek szerint a férfi és a nő között korábban is előfordultak konfliktusok, veszekedések.

Volt, aki nem is hallott a gyilkosságról, mások csak arról értesültek, kedden este egy férfit kerestek, aki késsel szaladgált a hegyoldalban vezető utakon. A rendőrök a horgászoktól is érdeklődtek, láttak-e arra szaladó férfit.

A hétvégi ház és pincetulajdonosok úgy tudták, a nőt agyonütötte az élettársa. Albérlőik is voltak, a gyermekes család most máshová költözött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában