Helyi gazdaság

2010.05.01. 16:24

4 hasznos tanács, amivel kilábalhatsz a pénztelenségből

<p>Unod, hogy már a hónap közepén alig van a pénztárcádban valami? Akkor ideje alaposabban átgondolnod a pénzügyeidet, de főleg a kiadásokat.</p>

Bárhogyan is gondolkodnak az emberek a pénzről, abban mindenki egyetért, hogy nagyon fontos szerepe van az életben. A pénz lehetővé teszi, hogy ruhát és élelmiszert vásárolj, tető legyen a fejed felett, és befizethesd a számláidat. Mindenki szabadabbnak érzi magát, és a helyzetét is biztonságosabbnak találja, ha van egy kis plusz pénze, de már az is elég, ha marad a hónap végére egy kevés a pénztárcájában.

A legtöbben azonban ma, legalábbis ez alapján, nem érzik biztonságban magukat. Ha te is úgy érzed, hogy az életed nem más, mint egy véget nem érő zsonglőrmutatvány a pénzzel, ha minden hónapban kimeríted a hitelkereted, és még így is egyre többnek érzed a kiadásaidat, akkor ideje gyökeresen megváltoztatnod a pénzügyeid kezelésének módját. A következő tanácsok segítenek, hogy végre kilábalj a pénztelenségből, és még egy kevés megtakarításod is legyen.

A cikk a www.femina.hu oldalon folytatódik »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!