Gála

2023.12.07. 07:30

Középpontban a tánc Mezőkövesden

Középpontban a tánc Mezőkövesden

Boon.hu

Látványos produkciók voltak

Fotó: MÚ

A SkyDance Akrobatikus Rock and Roll Gála az idei utolsó verseny volt a fiatalok számára, a gálaversenyt dr. Fekete Zoltán polgármester nyitotta meg. – Utoljára 2019 novemberében volt ilyen megmérettetés, verseny Mezőkövesden. Nagy öröm, hogy most újra megrendezik ezt a gálát, amelyen több mint 200 gyermek vesz részt, bemutathatják, mit tanultak, mivel szeretnek foglalkozni szabadidejükben. Tiszteletemet fejezem ki a szülőknek is, akik biztosítják gyermekeik számára, hogy gyakorolhassák ezt a nagyszerű sporttevékenységet – emelte ki dr. Fekete Zoltán. 

Több településről 

A megnyitó gondolatok után a fő szervező, a SkyDance SE elnöke, Szabadosné Fülep Renáta mondott köszöntőt, jó versenyzést, sok sikert kívánt a táncos gyerekeknek, résztvevőknek. A gálára Egerből, Miskolcról, valamint Mezőkövesdről, Szihalomról érkeztek tánc­csoportok, táncosok, akik az egész napos megmérettetés során 20 kategóriában több mint 40 – páros, kis- és nagyformációs – produkciót mutattak be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában