Rendőrségi ügy

2023.06.07. 08:00

Garantált városnézés az igazság nyomában

Igazán különlegesnek ígérkezik a Tourinform Miskolc következő garantált városnézése, amelyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályával közösen szerveznek.

BOON

Az igazság nyomában – séta a Belvárostól a Zsolcai kapuig

Forrás: Torinform Iroda

A júniusi rendhagyó program résztvevői megnézhetik, melyik épületben működött régen rendőrkapitányság, szó lesz arról, milyen bűnesetek kötődnek a belvároshoz, honnan származik a Villanyrendőr elnevezés, és miért kell vigyázni a biciklis futárokkal. A sétán felkeresik villamosbalesetek helyszíneit, és első kézből kaphatnak információt a miskolci Bonnie és Clyde néven elhíresült bűnöző páros üldözéséről és elfogásáról. A program végén a Vármegyei Rendőr-főkapitányság Zsolcai kapui épületében megtekinthetik a szolgálatteljesítés közben elesett rendőrök emlékhelyét.

A június 10-i városnézésen idegenvezető és a rendőrség szakemberei vezetik a csoportot. A séta a Tourinform Miskolc irodából indul, és a Zsolcai kapuban ér véget. A különleges programon előzetes regisztrációval lehet részt venni.

Bővebb információ itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában