Gazdit keresünk

2022.01.20. 15:00

11 hetes kiskutyák is várják a gazdit Sátoraljaújhelyen

Kisállat oldalunkon ezen a héten Sátoraljaújhelyről, a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be néhányat.

Forrás: ZGÁA

A négylábúak a menhelyen mindennap megtekinthetők 13 és 16 óra között, szombaton és vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 9 ezer forint, feltétel, hogy az állatról biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni itt lehet: 06-30/576-8935, 06- 20/242-1161.
 

Forrás: ZGÁA

Brúnó 4-5 év körüli, nagyobb testű, keverék kan. Állatbarátok találtak rá pár hete, de nem jött érte a gazdája. Nagyon nyugodt, barátságos kutyus, egy nagy macira emlékeztet. A futtatóban kényelmesen bóklászik, de a sétánál húz egy kicsit. Biztonságos kerítés mögé, szerető környezetbe ajánlott.
 

Forrás: ZGÁA

Tizenegy árva, 12 hetes, közepes termetű, féregtelenített, stafford anyától származó keverék kölyöknek keres jó szándékú gazdit a menhely. Szülőanyjukat elgázolta egy autó, a kicsik most ideiglenes befogadónál laknak Edelényben. Érdeklődni Molnár Lajosnál a 06 30 641 9997-es számon lehet.

Forrás: ZGÁA

Négy 3-4 éves gyönyörű fekete cica keres gazdit. Három ivartalanított nőstény és egy kandúr van köztük. Barátságosak, simogathatók, lakásban tartásra szoktathatók. Szabadon kószálnak a menhely környékén, a dolgozók etetik őket 12–13 óra között a telephely előtt. Érdeklődőnek akkor érdemes jönni.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában