Jótékonyság

2021.12.26. 15:00

Idén is segített a „Zöld Szív”

Az Északerdő Zrt. munkatársai a hagyományokhoz híven idén is széppé tették sok gyermek karácsonyát.

Ezúttal miskolci anyaotthonok és rászoruló családok számára gyűjtöttek használt, de jó állapotú és új játékokat, hozzájárulva a gyermekek boldogabb ünnepéhez. A sok lelkes adományozónak köszönhetően folyamatosan érkeztek a felajánlások, amelyek el sem fértek az erdőgazdaság miskolci központjában felállított fenyőfa alatt. A játékokat dobozokba rendezve adták át a Supersum Alapítványnak. Ez a szervezet segít eljuttatni az ajándékokat olyan családoknak, ahol másképp nem lenne lehetőség megajándékozni a gyermekeket.

Forrás: eszakerdo.hu

Az Északerdő Zrt. évekkel ezelőtt indított karitatív akciót „Zöld Szív” néven. Ennek részeként korábban például rendeztek jótékonysági fotókiállítást a társaság munkatársainak alkotásaiból, koraszülöttek segítésére, főzőversennyel támogattak nélkülözőket, a Miskolci Állatkertben pedig közreműködtek az örvös mangábék kifutójának kialakításában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában