online szeminárium

2021.04.12. 13:00

Segítséget kaphatnak a webáruházat indítók

„Hogyan indítsunk webáruházat?” címmel online szemináriumot rendez a B.-A.-Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara április 14-én, szerdán 10 órától.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A ZOOM-rendszeren keresztül elérhető ingyenes, de regisztrációhoz kötött előadásból megismerhetik többek között, melyek a legfontosabb stratégiai tennivalók egy web­áruház indulása előtt, és milyen jogi kötelezettségeknek kell megfelelni az online térben. Szó lesz emellett a virtuális piactér egyik legfontosabb marketingtényezőjéről, a keresőoptimalizálásról, és arról, hogy milyen fizetési és logisztikai megoldásokkal kell számolnia annak, aki belevág az e-kereskedelembe. A kkv-k számára további fejlődést kínáló lehetőségről Kulcsár István Róbert, a shoprenter.hu alapítója, vezető tanácsadója beszél majd, aki az érdeklődőknek további segítséget is ad az internetes kereskedelem világának megismerésére.

Az eseményre azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudják elfogadni, amelyek rendezett kamarai regisztrációval rendelkeznek, illetve a 2020. év végével bezárólag megfizették kamarai hozzájárulásuk összegét. További információk és jelentkezés a megyei kamara megújult honlapján, az Események menüpont alatt.

(A borítóképen: Az internetes kereskedelem robbanásszerű fejlődést mutat [illusztráció])

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában