Miskolci Piknik

2023.09.21. 09:15

Nem ereszt a Blahalouisiana

Furcsa belegondolni, hogy már tíz év eltelt azóta, hogy a fiatal székesfehérvári csapat a The Wandererrel berúgta a magyar könnyűzenei élet ajtaját.

A Blahalouisiana a Miskolci Pikniken.

A Blahalouisiana azóta is ott van az élvonalban, szépen gyűjtögeti a szakmai elismeréseket, és természetesen egyre gyarapszik a közönségük is. Mind a négy stúdiólemezükön termett sláger, amiket egészen biztosan magukkal hoznak szeptember 23-án, szombaton a Miskolci Piknik Szent István téri nagyszínpadára.

A legutóbbi, 2022-es Hozzánk idomult éjjel az ég kicsit kitologatta a Blaha határait – rockosabb és pörgősebb, máshol mélyebb, tehát még gazdagabb és árnyaltabb lett a zenéjük. Toplistás volt már az albumot felvezető Nem ereszt, Ott van a nap és a Szívemet kitéped, a megjelenés után pedig a Sokat bír vitte el a pálmát, és viszi ma is, megerősítve, hogy sokat tud ez a zenekar, sokat várhat még tőlük a közönség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!