Koncert

2023.08.08. 17:00

Volt olyan rajongó, aki még a leánybúcsúját is Nótár Mary fellépéséhez igazította

Évente több mint 250 buli, új klipek és friss dalok szerepelnek a taktaharkányi előadó repertoárjában, melyről kedd este a Tények Plusz műsorában mesélt.

Boon.hu

Fotó: Bánkúti Sándor

A műsor végig követte az énekesnő egy napját. A készítők azt tapasztalták, hogy a fiatal énekesnőt körülöleli a rajongók szeretete minden fellépésén, mert elmondásuk szerint különleges varázs árad a színpadról. De hosszú és rögös út vezetett idáig - mondta, hogy ő a legmagasabban jegyzett női előadóművész és hogy rengetegen akarnak vele duettet énekelni. A riportban elmondta, 21 éve van a pályán, ezért ezt az alkalmat úgy ünnepli, hogy ahol csak teheti, élőben, nagy zenekarral lép színpadra, ami régi nagy álma volt. De mindenféle rendezvényen jelen van, a nagy koncerteken épp úgy, mint a kisebb, esetleg családi rendezvények meghívásainak is eleget tesz – mondta útban a balatoni fellépésére. 

Elárulta, hogy a színpadra lépés előtt van egy pici izgalom benne, de amint a deszkákra teszi a lábát, alig várja, hogy belekezdjen a szórakoztatásba. 

Elmondta, hogy neki kevés lenne, az a 2-3 fesztiválon való fellépés egy hétvégén, az ő vérmérséklete magasabban pezseg a zenében – vallotta. A bulikon mindenki egy emberként énekel és ropja a dalaira, mert olyan önfeledt jókedvet és boldogságot sugároz, ami teljesen kizökkenti a közönségét a hétköznapok szürkeségéből – mondták a színpad előtt sorakozók. 

Volt olyan rajongó a koncerten, aki még a lánybúcsúját is Nótár Maryhez igazította. 

A színpadról lejövet elmondta, nagyon hálás a sorsnak, hogy idáig eljutott, 16 évesen álmodta meg, hogy énekes lesz, de az utóbbi évek sikere még őt is meglepték. Sejtelmesen a riport végén elmondta, hogy még tartogat meglepetést az évre, nagyon szeretne egy külföldi előadóval duettet énekelni, de hogy ki lesz az, azt egyelőre még nem árulta el. Majd beszélt a zenekaron belüli nagy összhangról is, elmondása szerint az ország legjobb zenészei állnak mögötte és a rajongók szeretete repítette el oda, ahová csak legszebb álmaiban gondolta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!