celebhír

2021.05.21. 11:14

A Puskás-musical nyílt próbáján állt újra színpadra Veréb Tamás

Veréb Tamás már nagyon izgatott, hogy újra a világot jelentő deszkákra állhat, a musical egyik dalát pedig már a rádiók is játsszák.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Budapest, 2021. május 21. Gubik Petra (b) Klára és Veréb Tamás (j) Puskás Ferenc szerepében a Puskás, a musical címû elõadás próbáján a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2021. május 20-án. A darabot a szerzõ, Szente Vajk rendezésében június 17-én mutatják be. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Nyilvánossá vált a Puskás, a musical című előadás szereposztása, mellyel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon és a Szegedi Szabadtéri Játékokon bűvölik majd el a közönséget júniusban.

A miskolci énekes, Veréb Tamás bújhat ismét a címszereplő mezébe és bőrébe, amit a közösségi oldalon már izgatottan meg is osztott rajongóival. Az Origo ott járt a nyílt próbán, és a fotók mellett beszámolót is készítettek a musicalről.

Veréb Tamás többek között arról is beszélt, hogy nem esik nehezére a popzenét és a színészetet összeegyeztetni, emellett örömét fejezte ki, hogy az Életünk Árán! (Euro2021 mix) című dal már a rádióban is hallható.

„Szerintem az, hogy 2021-ben születik egy musical, amit a rádiók is játszanak, az óriási dolog”

– jegyezte meg Veréb Tamás.

 

(A borítóképen: Gubik Petra és Veréb Tamás a nyílt próbán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!