Buliajánló

2019.12.27. 16:00

Ugráld le a bejglit a hétvégi bulikon!

Karácsony után, szilveszter előtt sem maradunk bulik nélkül!

Fotó: Kozma István

December 27. péntek

20:00 Ganxsta Zolee és a Kartel a Helynekemben

Már-már hagyomány, hogy a két ünnep között Miskolcon koncertezik a Ganxsta Zolee és a Kartel. Idén sem hagyja cserben a rajongókat Ganxsta Zoli és csapata, a hazai gengszter rap úttörői fergeteges bulit ígérnek. A Helynekembe várják a bulizni vágyókat december 27-én pénteken.

21.00 LatinProjekt-koncert a miskolci Collins Clubban

A LatinProjekt varázslatos latin hangulatot varázsol koncertjeikre, amit a miskolci közönség is megízlelhet december 27-én pénteken. A fülbemászó dallamokat hangszeres virtuozitással ötvözve, egyedülálló módon gitár-trombita előadásában hallhatja a közönség. A műsor nagy részében Szűcs Antal Gábor latin szerzeményei hangzanak el. Gitáron közreműködik Füvessy Norbert (Miskolci Illés Emlékzenekar, Szűcs Antal Gábor latingitár-est partnere), trombitán pedig Bereznay András (Sky Fanatic).

December 28. szombat

21.00 Érzelmek éjszakája a miskolci Collins Clubban

A lemezlovas Révész Zoli.

Az érzelmes zenék hullámhosszán egész éjszaka.

22.00 Curtis a miskolci Block Bistróban

Erőteljes dizájn, erőtől duzzadó környezet, erős zenei felhozatal. Harminc év felett a belépés ingyenes.

Széki Attila, művésznevén Curtis magyar labdarúgó, csatár, majd visszavonulása után rapper, dalszövegíró. Első ismertebb száma az Újpest a negyedem, melynek klipjében Ganxsta Zolee is feltűnik. 2009 óta dolgozik együtt BLR-rel, akivel számtalan közös dalt készített. 2011-ben állt össze Majkával. Első közös nagy slágerük a Bomba vagy, baby című szám, ezt követte az országos és zenei elismertséget hozó Belehalok című sláger, majd a Nekem ez jár és a Csak te létezel című számok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!