Már megveheti

2023.07.14. 09:42

Utazzon 2023 forintos kedvezményes jeggyel a budapesti atlétikai vb-re!

Már megvásárolhatók a MÁV–Volán-csoport és a GYSEV járataira érvényes kedvezményes jegyek, amelyekkel a budapesti atlétikai világbajnokság helyszínére lehet utazni – tájékoztatta a MÁV Zrt. pénteken az MTI-t.

MW

Németh Balázs, a Budapest 2023 Nonprofit Zrt. (b) és Pafféri Zoltán, a MÁV Zrt. vezérigazgatója kezet fog a Nyugati pályaudvaron tartott sajtótájékoztatón 2023. május 2-án

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Közleményük szerint a „VB2023” jegy már elérhető a MÁV-applikációban, a jegykiadó automatáknál, valamint a MÁV-Start, a GYSEV és a Volánbusz JÉ-rendszerrel futó pénztáraiban;

a 2023 forintba kerülő jeggyel az ország bármely pontjáról Budapestre lehet utazni a MÁV–Volán-csoport és a GYSEV járatain.

Közölték: a szimbolikus árú jegy augusztus 18. és 27. között Budapestre történő utazásra, illetve augusztus 19. és 28. között visszautazásra lesz érvényes. A jegy az ország bármely pontjáról a MÁV-Start és GYSEV vonatain biztosít kedvezményes utazást Budapestre a Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarig, valamint Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Zugló, Ferencváros vasútállomásra. A Volánbusz járatain az ország bármely pontjáról Budapestre és a budapesti elérést biztosító vasútállomásra; a MÁV-HÉV-nél Budapest közigazgatási határáig történő helyközi utazásra, illetve minden esetben a kiindulási helyre visszautazásra jogosít a „VB2023” jegy.

A kedvezmény vasúton kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe. Első osztály esetén a teljes árú különbözeti díjat, helyjegyes vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes helyjegyet is meg kell vásárolni mellé. Emelt szintű szolgáltatást biztosító autóbuszon a távolsági kiegészítő jegyet kell hozzá megváltani – ismertette a közlekedési társaság.

A budapesti atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában