Krimi

2023.12.24. 05:50

Brutális módszerrel végzett idős kuncsaftjával egy prostituált

A fiatal nő unokatestvérével együtt megölte, majd kirabolta az áldozatot.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: nito

Az idős férfi, a nő rendszeresen kuncsaftja volt. Annyira, hogy a nőnek még kulcsa is volt, a férfi otthonához – írja az Origo.

Két éve a nő megtudta, hogy a férfi sok pénzhez jutott. Ezért unokaöccsével elhatározták, megszerzik a hatalmas összeget.

Még aznap este elmentek a férfihoz, aki pont részeg volt. 

A nő kihasználva a férfi állapotát és figyelmetlenségét, a borral teli pohárba hét porrá zúzott nyugtatót kevert és megitatta áldozatával.

Amikor a férfi az alkohol és a gyógyszer hatására bódult állapotba került, a nő és rokona kutatni kezdtek a pénz után. Időközben a férfi magához tért és számon kérte őket. Ezt követően a bódult, védekezésre képtelen férfit a fürdőszobába vonszolták, majd a kádban vízbe fojtották.

A Nyíregyházi Törvényszék nyereségvágyból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés miatt 20-20 év fegyházra ítélte a gyilkosokat. Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész a kiszabott büntetés súlyosítása, míg a nő és a rokanai, illetve az ügyvédjeik enyhítésért fellebbeztek.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában