Krimi

2023.10.22. 05:50

Három napig feküdt egy betonajtó alatt, amputálni kellett a lábait (videó)

A férfi a pincébe ment le, amikor a hatalmas ajtó rázuhant, és moccanni sem tudott, a kezei és a lábai is beszorultak és hiába kiabált, senki sem hallotta meg.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Jaromir Chalabala

Három napon át feküdt étlen-szomjan egy 50 kilós betonajtó alatt egy férfi Ongán. A pincébe ment le, amikor a hatalmas ajtó rázuhant, a férfi moccanni sem tudott, a kezei és a lábai is beszorultak és hiába kiabált, senki sem hallotta meg. Végül a rokonai találtak rá és tűzoltók húzták ki. A férfi kiszáradt, a lábait pedig azonnal amputálni kellett.

A miskolci hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve kimentették a bajbajutottat a körülbelül egy méter mélye aknából. Még a sokat látott mentősök is meglepődtek azon, hogy a férfi életben maradt. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Tényeknek elmondta, a férfinek többször végtagtörései voltak, a kórházba szállítás után pedig a lábait is amputálni kellett. Egy házi orvos szerint a férfi szörnyű kínokat élhetett és nagyon ki lehetett száradva. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában