Bulvár-celeb

2024.02.20. 16:15

Az ötös lottón 6,45 milliárd lesz a tét: van, aki örökre elfelejtené a munkát, ha megnyerné a főnyereményt

Az ötös lottó nyereménye 6,45 milliárd forint lesz.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Cast Of Thousands

Az ötös lottó nyereménye az utóbbi hetekben egyre csak nőtt. Szinte hihetetlen, de most már 6,45 milliárd forintot nyerhet az, aki egyedül eltalálja mind az öt nyerőszámot.

Még soha ennyit nem lehetett nyerni az ötös lottón, ez az eddigi legnagyobb nyeremény - eddig 2020-ban, 6,43 milliárd forintos nyereménnyel tartotta valaki a rekordot.

Az ötös lottó nyereményének kapcsán a Borsonline Facebook-oldalán megkérdezte olvasóit, otthagynák-e a munkahelyüket, ha megnyernék a főnyereményt.

Bár lehet, hogy sokan arra tippelnének, hogy mindenki azonnal felmondana, és soha többé nem dolgozna, meglepően sokan gondolják máshogy.

Van, aki azt mondta, 1-2 hónapot dolgozna egy évben, a többi utazással töltené. Ezzel többen is tudtak azonosulni, sokan írták ugyanis, hogy azonnal elindulnának világot látni.

Volt olyan is, aki utazás mellett adakozásra is szánna az összegből. Más pedig viccesen megjegyezte, bár nem szereti a munkáját, egy kicsit még maradna a munkahelyén, hogy bosszantsa a főnökét és a kollégáit.

Borítókép: illusztráció
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában