Bulvár-celeb

2023.09.12. 20:00

Befigyeltek a cicik: Megyeri Csilla legfrissebb tetoválásától felszaladt a rajongók szemöldöke

A műsorvezetőnek új hobbija van, mindjárt meg is örökítette a bőrén.

MW

Fotó: Máté Krisztián

Megyeri Csilla néhány hete kezdett megismerkedni a boksszal, de már most tudja, hogy ez a sport örökre az élete része lesz: magára tetováltatott ugyanis egy pár kesztyűt.

A műsorvezető nehéz időszak elé néz. Kezdve azzal, hogy a debreceni bíróságon lesz jelenése, ahol – bár egy porcikája sem kívánja – szembe kell néznie azzal a társasággal, amelynek férfi tagja durván megverte őt a Campus Fesztiválon.

A tárgyalássorozat heteken belül elkezdődik. Ha az ügyészségnek sikerül bebizonyítania, hogy a Csillára támadó férfi valóban kárt akart okozni a celeb testi épségében, akkor a tettes akár börtönbüntetést is kaphat – írja a Ripost.

Fotó: Nagy Zoltán / Forrás: Metropol

Mindezek mellett Csilla vállalta, hogy részt vesz egy olyan műsorban, ahol bokszolnia kell. Az apró termetű híresség ezzel sokakat meglepett, hiszen sem a fizikuma, sem a habitusa nem egy küzdősportolóé. Ő mégis kipróbálja magát, és a hírek szerint sikerrel. A pletykák szerint az edzőinek már az is megfordult a fejében, hogy komolyabban kellene foglalkoznia ezzel a sporttal.

Hogy Csilla mennyire gondolja komolyan a sportkarrierjét, nem tudni, de hogy soha többé nem tud elszakadni a ringek hangulatától, az már biztos. Magára tetováltatott ugyanis egy pár bokszkesztyűt... 

A friss tetkóról persze meg is osztott egy fotót az Instagram-oldalán, ahol több követője is értetlenségének adott hangot.

„Úgy csinálsz, mintha minimum 10 éve komoly bokszoló lennél.”

Nagyon kellemetlen ez, »bokszol« pár hónapja egy műsor kedvéért, addig is fog tartani, amíg lemegy az adás. Nem baj, majd jön a tetkó eltávolítás együttműködés.

„Ez oszt igen. 2. Edzésen legalább túl vagy már?”

A kommentelők epés beszólásaira azonban Csilla nem reagált semmit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában