Bulvár-celeb

2023.09.07. 11:30

Átfestette a lopott kiskutyát egy somogyi férfi, nem jött be a nagy csel

A férfi azt állította, a kutyus belemászott egy festékes-olajos lavórba.

MW

Fotó: police.hu

Augusztus elején egy Somogy vármegyei település családi házának udvaráról eltűnt Roni, a 2 éves csivava. A gazda feljelentést is tett a rendőrségen, majd később kiderült, az egyik szomszéd látta, hogy egy közeli településen élő férfi kocsival elviszi a kutyát – írja a police.hu.

Roni gazdája két rokonával elment a férfihez, aki azt állította, nem látta az állatot.

Ekkor azonban kutyanyüszítés hallatszott a nyári konyhából, aminek ajtaját nem sokkal később feltépte egy kiskutya, és azonnal a gazdához szaladt.

A kutya rögtön felismerte ugyanis a gazdit, akinek azonban nem volt ez ennyire egyszerű, hiszen az eredetileg fekete-fehér csivava ekkor teljesen fekete volt – egyértelmű volt, hogy megpróbálták átfesteni.

A 40 éves kutyatolvaj elfogása után a Barcsi Rendőrkapitányság munkatársainak azonban ezt tagadta, ugyanakkor azt elismerte, hogy az állatot ellopta. 

Fotó: police.hu

Szerinte Roni magától ugrott be a kocsijába, és azért lett fekete, mert a nyári konyhában belehempergett egy lavórba, amely tele volt festékkel és fáradt olajjal.

A kutya azóta visszakerült a gazdájához és ismét eredeti színében pompázik.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában