haon-sportoldal

2013.04.20. 18:37

Kikapott, így már utolsó a DVSC-Fórum

A női kézilabda NB I. egyik leggyengébb csapata, a BSE ellen sem tudott nyerni a Loki.

A női kézilabda NB I. egyik leggyengébb csapata, a BSE ellen sem tudott nyerni a Loki.

Visszaesett az első osztályú pontvadászat utolsó helyére a debreceni csapat, miután 23-19-re kikapott Budapesten a rájátszás harmadik fordulójában. Az együttes hivatalos honlapjának beszámolója szerint gyalázatos meccsen, gyalázatos teljesítménnyel kaptak ki a cívisvárosiak a BSE otthonában. Az első félidő hajrájáig a gyenge teljesítmény is elég volt ahhoz, hogy Bíró Imre tanítványai tartsák a lépést a hazaiakkal, azonban a szünet előtti percekben el tudott lépni a Budapest SE, 14-10-el zárult a játékrész.

A DVSC számára a második harminc perc eleje volt a mélypont, több mint tíz percig nem lőttek gólt a lányok, így a vendéglátók elhúztak 18-10-re. Ekkor áttért a piros-fehér alakulat egy nagyon nyitott védekezési formációra, amely megzavarta a fővárosiakat, és sikerült felkapaszkodni 18-17-re. Ám a végjátékban újabb rövidzárlat következett a Loki játékában, a BSE pedig behúzta a meccset, 23-19-re nyert a Budapest.

A honlap egy további rossz hírről is beszámol: a péntek esti edzésen cselezés közben letapadt Vörös Bettina bal térde, amelyben a kereszt-és az oldalszalag is elszakadt, a fiatal játékosra műtét vár.

HBN

A tények

BSE-DVSC-FÓRUM 23-19 (14-10)

Népfürdő u., 200 néző. Vezette: Bujdosó, Tomecskó.

DVSC: Lajtos - Slakta 4, Herr A. 2, Kudor 2, Dakos 1, Siska, Simsik 3. Cs: Makai (kapus), Karalyos 2, Karnik Sz. 5, Bohus-Karnik M. Som, Varsányi, Szilágyi Á. Edző: Bíró Imre

Címkék#DVSC-Fórum

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!