Foci vb 2022

2022.12.05. 09:23

Cristiano Ronaldo a kezdőbe sem kerülhetne be

Cristiano Ronaldo eddigi teljesítménye nem nyűgözte le a portugál szurkolókat sem.

Cristiano Ronaldo

Fotó: AFP

A jelenleg klubot kereső Cristiano Ronaldo eddigi teljesítménye meglehetősen visszafogott volt Katarban, hiszen a három csoportmeccsén mindössze egy gólt szerzett – azt is tizenegyesből –, és mindhárom alkalommal idő előtt lecserélte őt a szövetségi kapitány. A 37 éves játékosnak számtalan kihívója akad a posztján csapaton belül, hiszen többek között Rafael Leao, Joao Félix, André Silva és Goncalo Ramos is nagyobb szerepet kaphatna, ha kiléphetnének Ronaldo árnyékából. Így vezette fel a kérdését az A Bola is, amely az olvasói véleményére volt kíváncsi, hogy ők kezdőként szerepeltetnék-e a Svájc elleni nyolcaddöntőben.

Az olvasók több mint kétharmada pedig úgy gondolja, hogy a 37 éves támadónak leromlott a pályán nyújtott teljesítménye és nem generálja azt a veszélyt, amit korábban vagy amire a csapattársai képesek lehetnek. Az eredmény alapján ugyanis a szavazók mindössze 30 százaléka gondolja úgy, hogy Ronaldónak kezdenie kell, míg 70 százalékuk azt állítja, hogy a kispadon kell várnia az esetleges becserélésre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!