Debrecen hírei

2013.06.16. 13:50

Garázdaság és kéjelgés - Rendőrségi hírek Hajdú-Bihar megyéből

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten a rendőrök, 4 főt az ellene érvényben lévő körözés miatt vontak intézkedés alá.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten a rendőrök, 4 főt az ellene érvényben lévő körözés miatt vontak intézkedés alá.

Az egyenruhások 18 főt állítottak elő, közülük 3 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Az ittasság ellenőrzések során 4 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérő. Megyénk közútjain 1 súlyos és 4 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.   

Hencidán 2013. június 15-én este négy férfi között alakult ki nézeteltérés egy elcserélt – és időközben működésképtelenné vált – híradástechnikai berendezés miatt. Az indulatok odáig fajultak, hogy végül verekedés alakult ki közöttük az utcán. A helyszínre érkező  Berettyóújfalui rendőrök a verekedőket elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk megtörtént. M. Sándor, M. Máté, A. Béla és A. Andor ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt    nyomozást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság folytatja le.   

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a Debreceni Rendőrkapitányság egy, míg a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság két személyt vett szabálysértési őrizetbe 2013. június 15-én.   Egy tiltott kéjelgőt vettek  őrizetbe 2013. június 15-én este a debreceni járőrök. A 44 éves nyírábrányi nő Debrecen külterületén ajánlotta illegálisan szexuális „szolgáltatásait”. A rendőrök a kéjelgőt előállították a kapitányságra, ahol meghallgatása után őrizetbe vették. Ellene szabálysértési eljárás indult. A szabálysértési őrizetbe vett személyekkel szemben az illetékes rendőrkapitányságok gyorsított eljárást kezdeményeztek, 72 órán belül bíróság elé állítják őket.  

 A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság járőrei két körözött személyt is fogtak 2013. június 15-én. Az egyik 19  éves hajdúsámsoni férfi ellen a Debreceni Járásbíróság, míg a másik 19 éves román férfi ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság adott ki elfogató parancsot. A körözött személyeket előállították a kapitányságra és őrizetbe vették őket.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!