Budapest - Az albán pékségek nem jelentenek élelmiszer-biztonsági kockázatot, és nem számít jogsértésnek a Magyar Élelmiszerkönyvtől eltérő nevekkel más összetétellel gyártani termékeket - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az MTI
Budapest - Péntektől megváltozik a kenyerek összetétele, a rozskenyérnek például minimum 60 százalék, míg a rozsos kenyérnek legalább 30 százalék rozslisztet kell tartalmaznia.
Budapest, 2012. november 29., csütörtök (MTI) - Pontosítanák egyes tejtermékek megnevezését a Magyar Élelmiszerkönyvben, az erről szóló miniszteri rendelet tervezetét csütörtökön tették közé a kormányzati hírportálon.
<p>A húsvéti sonkavásárlásnál a legfontosabb támpont az árucímke legyen - hívja fel a figyelmet a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség (Fébész).</p>