Bulvár, celeb

2012.07.28. 15:09

Rühes kutyaként bánnak Kordáékkal

Évről évre Kordáékra tombolt a Sziget apraja-nagyja, de a páros idén nem lép fel. Azért bojkottál a sztárpár, mert úgy érzik, a szervezők méltatlanul bánnak velük - írja borsonline.

Évről évre Kordáékra tombolt a Sziget apraja-nagyja, de a páros idén nem lép fel. Azért bojkottál a sztárpár, mert úgy érzik, a szervezők méltatlanul bánnak velük - írja borsonline. Nyolc éven át állandó sztárfellépője volt a Sziget Fesztiválnak a Balázs Klári, Korda György duó, ám az idén úgy döntöttek: nem vesznek részt az eseményen. Mint mondták, nincsenek megsértődve, de mégis úgy érzik, a szervezők méltatlanul bánnak velük, amire ők aztán tényleg nem szolgáltak rá.

– Nem kertelek, megmondom az igazat. Nyolcadik éve lépünk fel a Szigeten, de soha, sehol, még a honlapon sincs kiírva a nevünk. Ez annyira méltatlan, hogy el nem tudom mondani – háborgott Korda György. – Félre ne értse, nem vagyunk megsértődve, nincsenek nagyúri allűrjeink, sem rendkívüli elvárásaink. Mi aztán tényleg soha semmit nem kértünk, a sátorban vagy a sárban öltöztünk át, még egy kávét sem fogadtunk el, de hogy ennyire semmibe vegyenek bennünket, hogy meg sem említenek, mégiscsak sok – részletezte az énekes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!