BOON Sziréna

2018.06.22. 18:24

Tragédia a 37-es főúton, Sátoraljaújhelynél

Sátoraljaújhely - Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 37-es számú főúton pénteken délután, Károlyfalvánál.

Sátoraljaújhely - Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 37-es számú főúton pénteken délután, Károlyfalvánál.

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy Suzuki Ignis haladt utánfutóval Sátoraljaújhely felé, amikor az erős szélben az utánfutó elkezdett kacsázni az úton, és a vontatóját egy szembejövő kamion irányába terelte a másik sávba.

A kamionos próbálta elkerülni a balesetet, húzódott jobbra, de sajnos ez nem sikerült neki: a gépjárművek ütköztek, aminek a végén a teherszállító az árokban kötött ki, a kerekein.

A teljesen összeroncsolódott személyautóhoz a Sátoraljaújhelyi Tűzoltóság munkatársai érkeztek meg, és feszítővágók segítségével szabadították ki a helyszínen elhunyt férfit.

Az utat teljes szélességében lezárta a rendőrség a baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére, a forgalmat Vajdácska felé terelték el.

Az anyagi kár milliós nagyságrendű, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!