BOON Sziréna

2018.06.20. 12:55

Motoros baleset Felső-Hámornál

Miskolc - Személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt Felső-Hámornál a Lillafüred felé vezető úton szerdán délelőtt.

Miskolc - Személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt Felső-Hámornál a Lillafüred felé vezető úton szerdán délelőtt.

A helyszínen szerzett indformációink szerint egy szabályosan közlekedő motoros haladt Lillafüred felől Miskolc irányába, amikor a szemből érkező, éppen egy autóbuszt előzni szándékozó motorossal összeakadt, melynek következtében a Miskolc felé tartó motoros elveszítette az egyensúlyát és felborult. A helyszínre kiérkeztek a mentők, akit a sérült motorost a kórházba szállították.

A másik motoros továbbhajtott, de a mögöttük érkező autós próbálta utolérni, hogy jelezze a balesetet, de a motoros ezt nem észlelte.

A szemtanúk visszatértek a baleset helyszínére és értesítették a hatóságot. A helyszínelés kezdetekor a feltételezett balesetet okozó motoros visszatért a helyszínre, a szemtanúk a rendszám alapján ezt jelezték a rendőröknek, akik utánaeredtek és információink sikerrel is jártak a hatóság emberei.

BOON

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!