BOON Sziréna

2016.06.29. 11:29

Videó: Lecsaptak a borsodi zsaruk – előzetesben a drogdílerek

Miskolc - Egy időben több helyen ütöttek rajta a miskolci rendőrök azokon a dunaharaszti drogdílereken, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei viszonteladókat is elláttak droggal.

Miskolc - Egy időben több helyen ütöttek rajta a miskolci rendőrök azokon a dunaharaszti drogdílereken, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei viszonteladókat is elláttak droggal.

Kábítószer-kereskedelem bűntett és más bűncselekmények elkövetése miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Attila 53 éves és fia K. Krisztián 32 éves dunaharaszti lakosokkal szemben. A gyanúsítottakat 2016. június 25-én a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Osztályának és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Közterületi Támogató Alegységének munkatársai fogták el dunaharaszti lakásukban, illetve egy szigetszentmiklósi telephelyen.

A férfiak elfogásukat megelőzően külföldről becsempészett és házilag termesztett marihuánából látták el miskolci kapcsolataikat, akiket korábbi elfogásuk után a rendőrség előterjesztése alapján a bíróság már előzetes letartóztatásba helyezett szintén kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás jelenlegi szakaszában a rendőrség lefoglalt közel 1400 gramm marihuánát, 7000 darab extasy tablettát, 173 tő cannabis növényt, illetve a drog terjesztéséhez szükséges eszközöket és készpénzt.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett apa és fia tekintetében előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a bíróság 2016. június 27-én elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!