boon-sportoldal

2011.07.12. 21:16

Lipusz és Enescu is Mezőkövesden

Hírverő mérkőzést játszik szerdán délután Gyulaházán a mezőkövesdi labdarúgócsapat.

Hírverő mérkőzést játszik szerdán délután Gyulaházán a mezőkövesdi labdarúgócsapat.

Szerdán 16 órától idei első előkészületi meccsét játssza a Mezőkövesd-Zsóry NB II-es együttese. Huszák Géza vezetőedző a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztályban szereplő Gyulaháza SE vendégeként küldheti pályára játékosait. Hogy kiket? Az biztos, hogy a volt kölcsönjátékosok távoztak, Kovács B. (Diósgyőr), Kazincbarcikán edz, Hegedűs Á. (Kecskemét) Szolnokon, Robson (Debrecen) jövőjéről nem lehet közelebbit tudni. Haburcsák valószínűleg Nyíregyházán folytatja, Toplenszki és Bene esetleg Kazincbarcikán köthet ki, Hegedűs T.- terveiről nem tudnak közelebbit kövesdi klubnál. Szabó V. viszont lehet, hogy a BKV Előre labdarúgója lesz, már a fővárosi csapattal edz a csatár, és hamarosan megegyezés születhet klubváltása ügyében.

Az újonnan szerződtetett játékosok, Hamar (Eger), Ur (Bőcs), Palásthy (Paks) mellett változatlanul a csapattal készül Katona Attila (Debrecen), Takács Máté (Bag), Lukas Suska (Trencín) – utóbbi játékos nevét a múlt héten elírtuk. Újnak számít viszont a Bőcsről érkezett Enescu, a legutóbb Kazincbarcikán futballozott Lipusz Norbert, mindkét játékos szerződtetéséről folyamatban vannak a tárgyalások. 


A megyebeli NB II-es labdarúgócsapatok közül a Mezőkövesd-Zsóry SE volt a legfrissebb.

 Kazincbarcika - A Kazincbarcikai SC NB II-es labdarúgócsapata is megkezdte a felkészülést a 2011/12-es évadra.

Balmazújváros - Régi álmuk vált valóra a balmazújvárosi labdarúgóknak azzal, hogy a 2011/2012-es idényben az NB II-ben indulhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!