boon-sportoldal

2010.09.02. 13:00

Douva: Bőcs KSC

<p>Az átigazolási időszak utolsó pillanataiban több rutinos labdarúgót is megszerzett Bőcs KSC NB II-es labdarúgócsapata.</p>

Tóth László szakmai igazgató számolt be a Bőcs KSC hivatalos honlapjának az új igazolásokról. Elmondta, hogy a Diósgyőrnéla napokban rendeződő helyzet miatt mégis bejelentkeztek a miskolciak a kameruni Abdouraman Mohamadouért, így a játékos félévre kölcsönbe kerül az Andrássy útra. A posztjára ezért Müller Zsoltot igazolta le BKSC, akinek neve már korábban is felmerült Bőcsön, legutoljára Nyíregyházánszerepelt a középpályás. A DVSCvezetőségével történt sikeres egyeztetések után Katona Attila félévre és Essema Etogo egy évre kerül kölcsönbe az együtteshez.

Az új igazolások miatt egy játékosnak kellett távoznia az utolsó napokban, Siróczki Gergő az NBIII-as Tiszaújvároshozkerült kölcsönbe. Tóth László beszámolt még egy játékosról a korábban Diósgyőrbenszereplő és jelenleg külföldön tartózkodó Halidou Douva igazolását is sikeresen elindította a bőcsi klub a szövetségben, így rövidesen ő is csatlakozik zöld-sárgákhoz.

Forrás: bksc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!