boon-sportoldal

2010.05.05. 15:23

Üzenetek a Speedway Miskolcnak 2.

<p>Miskolc - Arra kértük Olvasóinkat és a salakmotorsport szerelmeseit, hogy üzenjenek, és bátorítsák a nehéz helyzetben lévő Speedway Miskolc csapatát. A sok-sok üzenet második adagjából a legérdekesebbeket osztjuk meg Önökkel!</p>

Káosz professzor, Miskolc: "Tibi! Adj meg egy számlaszámot! Szerintem sokan vagyunk, akik nem szeretnénk, ha kárba veszne az eddigi kemény munkátok, eltűnne ez a fantasztikus csapat és ez a gyönyörű sportág! Ha a világot nem is váltja meg fejenként pár ezer forint, de talán biztositja a tulélést addig, mig vmi csoda történik. HAJRÁ MISKOLC!!!"

ermi1971, Budapest: "II. Lajos király állt fel ilyen reménytelenül az óriási török sereggel szemben, mint a Miskolc most. Ott sem volt se pénz, se semmi csak egy maréknyi ember, ott is könyörögni kellett mindenért a nemesektől. Nagyon sajnálnám ha bevégezné a klub, Budapestről jártunk le a versenyekre. Egy valamit azért mindig hiányoltam a Tibitől, miért nem lehet elmondani hogy mennyi pénzre van szükség? Mindig csak találgattuk a haverral, hogy vajon mennyi pénz kell. 70 millió? 100 millió? Hátha egy töredékét össze tudnák dobni az emberek. A város vezetősége meg a hitegető szponzorok szégyelljék el magukat. Bezzeg a DVTK-ra ami szégyent hozott a megyére arra van pénz, de a salakra ami eredményeket szállított és hírnevet hozott arra nincs. És igenis tehetnek róla a lakosok is, 800-an lézengünk a versenyeken..... TÖBBET ÉRDEMELNÉNEK!"

zééé, Miskolc: "Sziasztok sportbarátok! Sajnálatos ez az egész! Már végkép nem lesz a városunkban olyan sport amire szivesen elmennék! DVTK=0 ezért nem KOSÁRLABDA megszünt Salakmotor??? Bek győztes, lengyel 1 osztály Szatmári-Magosi EB páros 3. hely, Tabaka ifjú titán és tehetség. Kisbenkő még ott van a pelus a fenekén, de már ügyesen huzza. Ezek biztos kis eredmények a városnak és az országnak! Azért bizzunk még hogy happy end lesz a vége!"

Ta-Sa, Léh: "Szégyen, hogy olyan sportágakra van pénz ami nem hoz eredményt csak nyeli folyamatosan a nagyobbnál nagyobb összegeket.Szégyen hogy egy ilyen hatalmas eredményt elért csapatot hagynak elkallódni. Nagyon sajnálom azt, ha ez a sport megszünne MIskolcon. Rendszeres látogatói vagyunk a versenyeknek.Egy pár vezető elgondolkodhatna hogy milyen sportnak segít melyikből van nagyobb eredmény melyik hoz nagyobb hírnevet Miskolcnak!"

zoyesz, Miskolc: "Hajrá SM! A szívünk értetek dobban!"

Molnápé, Spéter: "Gyerekek! Most ne hagyjátok abba, mert akkor szerintem vége! Engem egy volt osztálytársam vitt még ki salakra Sziráczki Pistáék idejében. Az a kár, hogy csak ezer, jó esetben kétezer néző jár ki. Ha több lenne a jegybevétel, az segytene. Persze nincs miért szégyenkezni, mert már a DVTK-ra sem járnak sokkal többet. Szégyen ez az egész..."

gergely, Miskolc: "Az a vicces az egészben,hogy egy jó salakversenyre többen kiváncsiak mint egy nb1-es meccsre.Akkor erre miért nem áldoznak a "támogatók"? (...)"

Full-ánk, Debrecen: "Jó emberek. Itt, Debrecenben már pálya sincs, semmi. Még jó hogy a kis tabaka tud menni valahol. Subi visszavonult, Adorján Zolee sem húzza már. Régen volt Szegeden, Szolnokon is salak. Úgy lenne a legjobb, ha lenne jó salakmoci és nb1-es Dvtk is. ez már álom kategória! Szurkolok nektek!"


Szurkolói üzenetek a Speedway Miskolcnak

boon | 2010.05.04 18:41

Miskolc - Arra kértük Olvasóinkat és a salakmotorsport szerelmeseit, hogy üzenjenek, és bátorítsák a nehéz helyzetben lévő Speedway Miskolc csapatát. Íme az eddigi üzenetek!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!