BOON - Sport - DVTK

2016.06.08. 12:42

DVTK: Van kapcsolat Ugraival

Miskolc - Akarná a csatárt jelenlegi klubjának vezetősége, de a DVTK is szívesen leigazolná.

Miskolc - Akarná a csatárt jelenlegi klubjának vezetősége, de a DVTK is szívesen leigazolná.

A saját nevelésű Szabó II. Balázson kívül egyelőre nem jelentett be az élvonalban szereplő diósgyőri klub új játékost, viszont arról már hetekkel ezelőtt hírt adtunk, hogy a Szombathelyi Haladás csatára, Ugrai Roland az Andrássy úton kezdheti a 2016/2017-es szezont. Az ügyben megkerestük a 23 esztendős futballista menedzserét, Illés Zoltánt, aki az alábbiakat mondta el az Észak-Magyarországnak.

– Az nem titok, hogy a Diósgyőr megkereste már Roland ügyében mind a Haladást, mind pedig bennünket és egy informális beszélgetést folytattunk Egervári Sándorral, a DVTK vezetőedzőjével is – mondta a játékosügynök. – Roland nem zárkózik el az átigazolástól, egyrészt megtisztelő számára a miskolci klub érdeklődése, másrészt a volt szövetségi kapitány személye, aki el tudná képzelni őt a csapatában. Viszont: amíg a két klub nem egyezik meg egymással, addig mi nem tárgyalhatunk és eddig nem is tárgyaltunk konkrétumokról a DVTK-val. Az köztudott, hogy Rolandnak élő szerződése van a Haladással, és a vezetők ragaszkodnának is hozzá, a megtartásához.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!