BOON - Sport - DVTK

2016.03.05. 21:20

„Örülök, hogy a srácok képesek voltak felállni”

Budapest, Miskolc - "Dicséretes az a harci szellem, ami tavasszal látható, ez erőt adhat a folytatásra​" - nyilatkozta Egervári Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Fradi elleni, 2-2-es döntetlennel zárult idegenbeli bajnoki után.

Budapest, Miskolc - "Dicséretes az a harci szellem, ami tavasszal látható, ez erőt adhat a folytatásra​" - nyilatkozta Egervári Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Fradi elleni, 2-2-es döntetlennel zárult idegenbeli bajnoki után.

Thomas Doll (Ferencvárosi TC): - Kemény meccs volt. A mérkőzés elején magunkra találtunk, jól járattuk a labdát, a megfelelő pillanatban gólt szereztünk. Utána egy kis figyelmetlenség következett, és ezért megbüntettek, ez mostanában így szokott lenni. Meg kell tanulni, hogy nagyobb test test elleni küzdelemre van szükség. A második félidővel kapcsolatban semmilyen szemrehányást nem tehetünk a fiúknak, elfáradtak, de próbáltak akciókat lebonyolítani, viszont a DVTK az egész csapattal a 16-osa környékén védekezett. Ennek ellenére a hajrában sikerült újabb gólt szerezni. Természetesen az ilyen esetekből tanulnunk kell, hogy egy ilyen eredményt meg kell tartani a lefújásig. Nem jó, hogy sikerült kiegyenlítenie az ellenfélnek, hiszen ezen a jó hangulatú meccsen a szurkolók megérdemelték volna, hogy a győzelemnek örülhessenek.

Egervári Sándor (Diósgyőri VTK): - Természetesen örülünk az 1 pontnak. A Fradi pályán az abszolút bajnokesélyes csapattal szemben az egy pont sokat jelenthet majd a végelszámolásnál. Az első félidőben több volt a támadójátékunkban, másodikban a kapunk elé szögezett minket az ellenfél, nem tudtuk előre tolni a védekező zónát. A végén a nehéz helyzetben a játékosok nem adták fel, sikerült gólt szerezni, azt nem tudom, hogy les volt-e, vagy sem. Örülök, hogy a srácok képesek voltak felállni, pontszerzésre törekedni. Dicséretes az a harci szellem, ami tavasszal látható, ez erőt adhat a folytatásra.​



Budapest, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 23. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az ősi rivális Ferencvárosi TC vendégeként lépett pályára szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!