Aluinvent-DVTK: A Galatasaray ellen következik a nagy csata

Miskolc - Piros-fehér sálakat szeretnének látni a miskolci városi sportcsarnokban.

Miskolc - Piros-fehér sálakat szeretnének látni a miskolci városi sportcsarnokban.

Csütörtökön 18.30-tól rendezik meg a miskolci városi sportcsarnokban az Aluinvent-DVTK – Galatasaray női kosárlabda Európa Kupa-mérkőzést. Az összecsapás arról hivatott dönteni, hogy melyik csapat jut a mezőny nyolc legjobb együttese közé. Mint ismert: a múlt héten Isztambulban mindössze 1 ponttal nyert a török csapat, 77-76-ra, és így a visszavágó előtt élénk érdeklődés mutatkozik az összecsapás iránt. Ezért a diósgyőri klubnál az a döntés született, hogy ezúttal elővételben is árulnak jegyeket, ma és holnap 16.30 és 18.30 között, a sportcsarnokban, a DVTK klubirodájában. A felnőtt jegyek 1500, a junior (6-20 éves) és a szenior (65 év felett) biléták 1000 forintba kerülnek, illetve lehetőség van családi jegy vásárlására, 4 fő részére (2+2 felnőtt és gyerek, illetve 1 felnőtt és 3 gyerek kombinációban) 3000 forintért.

A meccsre a diósgyőri szurkolók is készülnek, szeretnének hasonlóan nagy támogatást adni kedvenceiknek, mint, ahogy azt a török szurkolók tették a múlt heti meccsen, így arra kérik az ultrák a többi drukkert, hogy akinek van DVTK sála, az hozza magával a mostani a meccsre.

Érdekesség, hogy Galatasaray is hazai bajnokit játszott vasárnap, de amíg a DVTK nyerni tudott a PEAC-Pécs ellen (86-75), addig a piros-fehérek nemzetközi kupa ellenfele a Fenerbahcével szemben alul maradt, 60-68 lett a meccs­ vége. A győztes csapat erejéről elég sokat elmond, hogy az Euroligában szerepelnek, és a múlt héten csütörtökön éppen a Sopron Basket vendégeként nyertek ebben a sorozatban, 84-80-ra.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!