boon-sportoldal

2011.06.04. 10:45

Szórakoztatni, a meccsen is

<p>A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 29. fordulójában szombaton&nbsp;a DVTK a Ceglédet fogadja. <strong>A mérkőzésről élőben tudósítunk!</strong></p>

A már bajnok Diósgyőr együttese a kiesés elkerülésért harcoló Ceglédi VSE-t látja vendégül, 19.30-tól, a Diósgyőri stadionban. Bár a hazai drukkerek, a DVTK vezetése ünnepre készül, a piros-fehér labdarúgók a pályán nem lazíthatnak, hiszen ellenfelük nem statiszta szerepre készül ezen a napon.

Más lesz

– Más lesz ez, mint a többi meccs volt, hiszen számunkra nincs igazi tétje, ugyanis a célunkat már elértük, de nem mindegy milyen eredményt produkálunk, mert az ünnepet igazából egy győzelem tenné teljessé, amit reményeim szerint 10 ezer néző láthat majd a stadionban – mondta Benczés Miklós, a DVTK edzője. – Jelzem: nem lesz könnyű megnyerni ezt a mérkőzést, mert a Cegléd számára nagyon fontos ez a találkozó, ugyanis szeretnének bennmaradás elérő helyen zárni, és, hogy ezt mennyire komolyan gondolják, azt mutatja, hogy tavasszal eddig csupán háromszor szenvedtek vereséget. Azonban nekünk ellenfelük akaratától, szándékaitól függetlenül az a célunk, hogy szórakoztassuk a szurkolókat, meccs közben is, nem csak utána.

Fejtörést okozott

Arra a kérdésre, hogy kiknek adja ezt a meccset, kiket küld pályára ezen a gála meccsnek is beillő bajnokin, Benczés Miklós azt válaszolta, a baj az, nincs arra lehetősége, hogy mindenkit pályára küldjön, aki akár csak egyetlen percnyi munkát is hozzá tett a pályán a bajnoki címhez.

– Tényleg komoly fejtörést okozott, hogy kit állítsak a kezdőcsapatba, nem csak azért, mert Halgas személyében csupán egyetlen sérültünk van, hanem azért is, mert szívem szerint mindenkinek szerepet adnék – mondta Benczés Miklós. – Mivel azonban ez nem lehetséges, így marad az, hogy azok jutnak szóhoz, akik a legtöbbet tették hozzá ehhez a sikerhez.


A pályán

Diósgyőri VTK – Ceglédi VSE (szombat, 19.30)A Diósgyőri VTK várható kezdőcsapata: Rados – Vadász, Rakovic, Gal, Gohér – Dobos, Abdouraman, Lippai, Luque – Granát, Menougong.  

Az edző tippje: 2-0


A szombaton 19.30-kor kezdődő Diósgyőri VTK – Ceglédi VSE NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzésen ünnepli a hazai együttes az előző fordulóban elért bajnoki címét. Tovább »

Miskolc - A színe piros-fehér, tejszínes málnakrémből és hideg túrókrémből készült, piskóta alapon, Dobos lapokból, a tetején marcipán borítással, csak természetes anyagok felhasználásával – ez a DVTK szelet, egy sütemény, amit pénteken délelőtt mutatott be a "gyártó" a miskolci Falánk Fanny vállalkozás tulajdonosa, Balázs Tibor. Tovább »

Ahogy a legtöbb diósgyőri szurkolónak, nekem sem adott meg eddig, hogy testközelből átélhettem volna a diósgyőri labdarúgócsapat bajnoki címét. Nem csoda, hiszen 37 éve volt ilyenre példa a klub történelmében. Berecz Csaba jegyzete. Tovább »

A Diósgyőri VTK – Ceglédi VSE NB II-es bajnoki meccsel összefüggésben a rendőrségnek is lesz feladata. Tovább »

Miskolc - 2011. június 4-én, szombaton DVTK bajnokavató rendezvény miatt este 10 órától a villamosok helyett is villamospótló autóbuszok közlekednek, valamint az Újgyőri főtérről rásegítő járatok indulnak a Bartók térig (Zenepalotáig). Tovább »

Miskolc, Budapest - A szombaton 19.30-kor kezdődő Diósgyőr - Cegléd találkozóra jól fogynak elővételben a jegyek. Nem is csoda, hiszen hazai pályán is bajnokavatásra, és fiesztára készülnek a Diósgyőr drukkerek. Tovább »

Persze nem csak a klub, hanem a drukkerek is készülnek a bajnok köszöntőre. Tovább »

Bár már a múlt héten bajnok lett a DVTK, az elsőséget most ünnepelhetik meg szervezett keretek között a drukkerek. Tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!