Szurkolói készülődés a szombati ünnepre

A diósgyőri ultrák látványos dolgokat szoktak alkotni
A diósgyőri ultrák látványos dolgokat szoktak alkotni - © Fotó: Homoky György
Persze nem csak a klub, hanem a drukkerek is készülnek a bajnok köszöntőre.

– Meglepetésnek szánjuk azt, amivel készülünk, és ezért nem szeretném elmondani, hogy mikor mi lesz látható – válaszolta megkeresésünkre Feledi László, a diósgyőri ultrák ismert alakja, aki további kérdésinkre annyi még megjegyzett: – Egyelőre legyen elég annyi, hogy két hete dolgozunk azon egy gyárcsarnokban, hogy egy emlékezetes koreográfiát mutathassunk be, többen péntekre szabadságot vettek ki, hogy be tudjuk fejezni a munkát, hogy teherautóval a stadionba tudjuk szállítani a kellékeket. Ettől többet viszont tényleg nem szeretnénk mondani, azt leszámítva, hogy ezúton is köszönjük mindazon szurkolótársainknak, akik csatlakoztak gyűjtéshez, és különböző összegekkel támogatták a bajnoki cím megünneplését. Úgy tervezzük, hogy a jövő héten számolunk be arról, hogy pontosan mennyi pénz jutott el hozzánk, és hogy azt mire fordítottuk. 

DVTK: Bajnoki ünnep, kupaátadással

Bár már a múlt héten bajnok lett a DVTK, az elsőséget most ünnepelhetik meg szervezett keretek között a drukkerek. Tovább »

Lippai Ákos: Az őszi pontok is kellettek az aranyhoz

Szombaton bajnoki címet ünnepelt, hétfőn pedig a másodosztály legjobbjának járó díjat vehetett át Lippai Ákos, a DVTK csapatkapitánya. Tovább »

DVTK: Bajnoki ünnep, menetrenddel

A szombaton 19.30-kor kezdődő Diósgyőri VTK – Ceglédi VSE NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzésen ünnepli a hazai együttes az előző fordulóban elért bajnoki címét. Tovább »

Jegyzet: Diósgyőri matyóhímzés

“Ki nyeri a BL-t? Milyen bélelt? Hát a Barsza, vagy a MU? Szedd már össze magad drága testvérem, mik azok?” (Diósgyőr szurkolók párbeszéde Mezőkövesden.) Juhász-Léhi István jegyzete. Tovább »

 A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .