DVTK: Deák Bárdos és Aranyosi is a helyszínen ünnepel

Akt.:
Deák Bárdos Mihály is ott lesz a diósgyőri ünnepen
Deák Bárdos Mihály is ott lesz a diósgyőri ünnepen - © Fotó: Juhász-Léhi István
Miskolc, Budapest – A szombaton 19.30-kor kezdődő Diósgyőr – Cegléd találkozóra jól fogynak elővételben a jegyek. Nem is csoda, hiszen hazai pályán is bajnokavatásra, és fiesztára készülnek a Diósgyőr drukkerek.

Péntek délig 1500 jegyet adtunk el elővételben  – tudtuk meg Tóth Gábortól, a Mini Olimpia Sportbolt tulajdonosától, aki hozzátette, hogy a bilétákat a találkozó előtt a Széchenyi utcai üzletben szombatig délig tudják a szurkolók megvásárolni.

Ottjártunkkor Deák Bárdos Mihály, a DBC Európa-bajnok birkózója is jegyeket, és a DVTK relikviákat vásárolt.

“A napos oldalon szurkolok majd a fiúknak, de szerintem elsősorban az ünneplésé lesz a főszerepe szombaton este. Azt pedig semmiképpen sem hagynám ki!” – jelentette ki Misi.

Bepótolni Kövesdet

A Miskolcról elszármazott Aranyosi Péter, a Showder Klub egyik sztárja is kedvenc létesítményében, az Andrássy úti arénában lesz.

“Egy hete, a Mezőkövesd ellen is meg volt a jegyem, azonban sajnos úgy alakult, hogy nem tudtam hazautazni a meccsre.” – árulta el a humorista. “A Cegléd ellen viszont szeretném bepótolni valamelyest azt, amit Mezőkövesden elmulasztottam, és igyekszem ott lenni az egykori Csáki szektor környékén. Ezúton is gratulálok a DVTK-nak a bajnoki címhez, ami remélem, hogy az út kezdete. Hajrá, Diósgyőr!”

(JLI)

Szurkolói készülődés a szombati ünnepre

54 percePersze nem csak a klub, hanem a drukkerek is készülnek a bajnok köszöntőre.   

DVTK: Bajnoki ünnep, kupaátadással

43 perceBár már a múlt héten bajnok lett a DVTK, az elsőséget most ünnepelhetik meg szervezett keretek között a drukkerek.   

Lippai Ákos: Az őszi pontok is kellettek az aranyhoz

22 órája |Szombaton bajnoki címet ünnepelt, hétfőn pedig a másodosztály legjobbjának járó díjat vehetett át Lippai Ákos, a DVTK csapatkapitánya.   

DVTK: Bajnoki ünnep, menetrenddel

1 napja |A szombaton 19.30-kor kezdődő Diósgyőri VTK – Ceglédi VSE NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzésen ünnepli a hazai együttes az előző fordulóban elért bajnoki címét.   

tovább »