Hirdetés

2024.04.30. 00:00

Varbó impozáns szálláshellyel várja a településre látogatókat

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye közép-nyugati részén, Miskolctól 25 km-re található, a Bükk hegység északi lejtőjén, erdős környezetben.

A település a Bükk hegység láncolatával határos; külterületének jelentős része a Bükki Nemzeti Parkhoz tartozik, mely minden évszakban kiemelkedő szépségű természeti környezetet varázsol a falu köré.

Ebben a festői környezetben jött létre mintegy 30 éve a Varbói Víztározó – közkedvelt nevén a Varbói Tó. A tó intenzíven telepített halállománnyal rendelkezik; ennek nagy része ponty, de keszeg, kárász félék, valamint süllő és harcsa is megtalálhatóak. A halállomány jó minőségére garancia, hogy a tavat kristálytiszta bükki forrásvíz táplálja. Varbó Község Önkormányzata által üzemeltetett szálláshely közvetlenül a Varbói Tó partján helyezkedik el, kiemelkedő szépségű természeti környezetben. A létesítmény két, megjelenésében és szerkezetében hagyományos kialakítással készült, belső oldalukon hőszigetelt kivitelű rönkházból áll. A nagyobb épület jelenleg 39 férőhellyel rendelkezik, ami étkezésre, társalgásra alkalmas közösségi térrel rendelkezik. Ez az épület három szállóegységből áll; egységenként két szoba, zuhanyzós fürdőszoba és WC található. A kisebb épület 5 személy elhelyezésére alkalmas, mely a tökéletes nyugalmat kereső családok számára nyújthat megfelelő megoldást. Ez az épület kétszobás, konyhával, zuhanyfülkével, mosdóval, fedett terasszal rendelkezik. 

 

Szolgáltatásaink: 

– Teakonyha: villanytűzhellyel, mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, melegszendvics-sütővel, kenyérpirítóval, evőeszközökkel, tányérokkal, poharakkal, kisebb főzőedényekkel felszerelt. 

– Szabadtéri főzési lehetőség: szalonnasütő, nyársak, grillsütő, bográcsok, kemence. – A központi épület társalgójában, valamint a kisebb rönkházban is található televízió. – Ingyenes wi-fi használat. 

– Zárt parkoló.

– Fedett terasz. 

– Dézsafürdő.

– Strandröplabda-pálya. 

– Igény szerint meleg étkeztetést biztosítunk. 

A szálláshely mögötti területen megépítésre került egy impozáns Horgász Látogatóközpont, ami alkalmas rendezvények tartására és a horgászjegyek árusítására is.

 

Sok szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket!

További információk: www.varbo.hu vagy a 0648/521-008; 0630/494-0526-os telefonszámokon. Horgászati lehetőségekről pedig a 0630/458-0080-as telefonszámon lehet érdeklődni.

Pr cikk


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában