szon-sportoldal

2013.02.20. 10:44

Dupla helyett csak szimpla forduló

Nyírbátor - Új időpontja lesz az eredetileg szombatra kiírt Nyírbátori ASE–Budaörsi SC extraligás férfi asztalitenisz-mérkőzésnek.

Nyírbátor - Új időpontja lesz az eredetileg szombatra kiírt Nyírbátori ASE–Budaörsi SC extraligás férfi asztalitenisz-mérkőzésnek.

Eredetileg két mérkőzés várt volna a hétvégén a Nyírbátori ASE extraligás férficsapatára, ám a sorsolás szerinti szombati hazai ellenfél, a Budaörsi SC válogatott játékosának, Jakab Jánosnak nemzetközi kötelezettsége van, ami halasztó ok. Így aztán a feleknek új időpont után kell nézniük, és a bátoriak egyetlen hétvégi fellépése a vasárnapi, szécsényi bajnoki lesz. Az élvonal újonca, a bentmaradásért hajtó bátori legénység az esélytelenek nyugalmával léphet fel a tabella másodikjának otthonában, így az is belefér, hogy a hétközben kisebb orvosi beavatkozásán átesett Majoros Bence kihagyja a mérkőzést.

Az extraligás mérkőzés elhalasztásával sem maradnak mérkőzés nélkül Nyírbátorban, hiszen a klub második számú legénysége szombaton 11 órától NB II-es megyei rangadón fogadja a Nyírmadát. A hétvége másik szabolcsi derbije a szintén szombatra kiírt NB III-as Kisvárda–Kemecse összecsapás lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!