Szabolcs-Szatmár-Bereg

2017.04.14. 09:32

Árokban végezte egy autó Anaracs és Gyulaháza között - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. április 14-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. április 14-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba hajtott egy személygépkocsi csütörtök délelőtt Anaracs és Gyulaháza között. A jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Lemetszett gallyak égtek ötszáz méter hosszan csütörtök délután Újfehértó és Kálmánháza között. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Ötszáz négyzetméter területen gyulladt meg a száraz aljnövényzet csütörtök délután Kéken, a Vasút utcában. A demecseri önkéntes tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Kigyulladt egy lakóház villanyóra utáni biztosítéktáblája csütörtökön az esti órákban Nyírbogdányban, a Sényői utcában, ahol a tüzet, a tulajdonos egy darab hat kilogrammos porral oltó készülékkel eloltotta. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd az épületet átvizsgálták. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken hajnalban a 381-es számú úton Kisvárda és Kékcse között. A balesetben ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. A kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, ahol a járműveket áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!