Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.05.10. 10:16

Garázdák rendőrkézen - Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei

Egy 15 és egy 32 éves nagyhalászi férfi bántalmazott egy 14 éves fiút.

Egy 15 és egy 32 éves nagyhalászi férfi bántalmazott egy 14 éves fiút.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrse csoportos garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 15 éves, valamint B. Károly 32 éves nagyhalászi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők 2013. május 9-én este előzetes szóváltást követően dulakodni kezdtek egy szintén helybeli 14 éves fiúval, akit több esetben puszta kézzel bántalmaztak. A nagyhalászi rendőrök a két garázdát elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Bottal támadt rokonára

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés elkövetése miatt indított nyomozást N. Zsolt 35 éves nagykállói lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2013. május 9-én reggel engedély nélkül bement egyik rokona nagykállói házának udvarára, ahol ordítozni, dulakodni kezdett az ott tartózkodó nővel, melynek során egy bottal is bántalmazta a sértettet. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!