Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.16. 16:16

Jajkiáltás a peremkerületből: „Életveszélyben vagyunk!”

Nyíregyháza-Felsősima - Három napja nincs áram Felsősimán, a Hosszúháti úton.

Nyíregyháza-Felsősima - Három napja nincs áram Felsősimán, a Hosszúháti úton. Kósa János önkormányzati képviselőtől megtudtuk: a viharos szél miatt két villanyoszlop kis híján rádőlt az útra, az életveszélyes körülményeket szombat délután a helyszínen vizsgálták meg az E.On szakemberei, a problémát azonban nem tudták orosolni.

– Az oszlopok bármelyik pillanatban rádőlhetnek az útra! Az áramszolgáltató emberei azt mondták, nagyon sok a dolguk, napokba is beletelhet, mire ideérnek és helyreállítják az oszlopokat, illetve a szolgáltatást. Az út jelenleg le van zárva. Ma az egyik lakoshoz igyekezett volna a betegszállító autó, hogy vesekezelésre vigye a beteget, de neki is megálljt parancsoltak az oszlopok. Bízom benne, hogy az illetékesek meghallják jajkiáltásunkat innen, Nyíregyháza peremkerületéből, és mihamarabb intézkednek! – mondta Kósa János önkormányzati képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!