Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.15. 19:04

Havazás - Meleg teát és szendvicseket osztottak a záhonyi határállomáson várakozóknak

Nyíregyháza, 2013. március 15., péntek (MTI) - Meleg teát és szendvicseket osztottak a rendőrök pénteken a Záhony és Csap közötti magyar-ukrán határállomáson, ahol négyórás átkelési várakozás alakult ki a kilépő kamionforgalomban - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2013. március 15., péntek (MTI) - Meleg teát és szendvicseket osztottak a rendőrök pénteken a Záhony és Csap közötti magyar-ukrán határállomáson, ahol négyórás átkelési várakozás alakult ki a kilépő kamionforgalomban - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője az MTI-vel.Berki Bianka elmondta: a teát a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai főzték a hidegben várakozó teherautósofőröknek, míg a szendvicseket a Záhonyi Járási Hivatal vezetője ajánlotta fel.

Az átkelőhelyen a torlódás amiatt alakult ki, hogy az ukrán oldalon egy időre leállt a beléptetés, azt csak a déli órákban indították újra az ottani hatóságok.

A szóvivőhelyettes beszámolt arról is, hogy a szabolcsi rendőrök segítettek hazajutni 29, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei lakosnak, akik a nyíregyházi vasútállomáson rekedtek pénteken a Nyíregyháza és Miskolc között leállt vonatközlekedés miatt. A miskolci, sátoraljaújhelyi és tarcali lakosok közül délelőtt huszonhármat, délután pedig hatot vittek rendőrségi busszal a Rakamaz és Tokaj közötti megyehatárra, s átadták őket a borsodi rendőröknek, akik gondoskodtak hazajuttatásukról.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!