Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.19. 10:27

Részleges látogatási tilalom Nyíregyházán

Nyíregyháza -  A Jósa András Oktatókórház vezetése február 19-étől visszavonásig részleges látogatási tilalmat rendelt el a kórház Szülészet-nőgyógyászati és Gyermekosztályán, valamint az Újszülött Részlegen – tájékoztatta lapunkat Vitkai Éva, a megyei Egészségügyi Holding sajtófőnöke.

Nyíregyháza -  A Jósa András Oktatókórház vezetése február 19-étől visszavonásig részleges látogatási tilalmat rendelt el a kórház Szülészet-nőgyógyászati és Gyermekosztályán, valamint az Újszülött Részlegen – tájékoztatta lapunkat Vitkai Éva, a megyei Egészségügyi Holding sajtófőnöke. – A látogatási tilalom bevezetésére a szezonális influenza és a felső légúti megbetegedések továbbterjedésének megakadályozása miatt van szükség a betegeink és a hozzátartozók érdekében. Kérjük a hozzátartozókat, hogy a tilalom alá nem tartozó osztályokon a fertőzésveszély minimalizálásáért csak egyesével, és csak egészséges felnőttek jöjjenek beteget látogatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!