Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.20. 10:21

Mulatságok a kisvárdai Csillag Közi Óvodában

Kisvárda - Volt virágtánc, seprűtánc, székfoglaló és „elefántcsorda” is a farsangi programsorozatban.

Kisvárda - Volt virágtánc, seprűtánc, székfoglaló és „elefántcsorda” is a farsangi programsorozatban.

Egy héten át tartott a kisvárdai Csillag Közi Központi Társulási Óvoda székhelyén a farsangi programsorozat.

– Mind a hat csoportban lázas készülődés előzte meg az ünnepet, a gyerekek és az óvoda dolgozói a hagyományoknak megfelelően közösen díszítették fel a csoportszobákat, öltözőket és a tornatermet – közölte Mudriné Rakoncza Ágnes.

Ahogy közeledett a mulatság ideje, az óvodások napi tevékenységeiben dominált a ráhangolódás: versekkel, dalokkal, tánccal, tréfás csúfolódókkal készültek a télűző eseményre, amit egy vidám kis műsor keretén belül adtak elő. A gyermekek jelmezei ötletesek, egyediek voltak, amelyek a szülők kreativitását tükrözték.

– Szívesen eljöttek a szülők, a nagyszülők és a családtagok gyönyörködni gyermekükben, unokáikban. A szülők és gyermekek együtt is részt vettek a különböző tréfás játékokban: virágtánc, seprűtánc, székfoglaló, „elefántcsorda”, és a szülők a nekik szervezett játékokban is tevékeny szerepet vállaltak. A vidámság és a felszabadult közös együttlét jellemezte a táncos mulatságot. A felajánlott tombolatárgyak egytől egyig gazdára találtak, senki nem távozott üres kézzel, mindenki nyert valamit. Ezúton is köszönjük a szülőknek az aktív hozzáállást és a közreműködést, amellyel az óvodánkat és gyermekeiket támogatták – jegyezte meg végezetül Mudriné Rakoncza Ágnes.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!