Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.23. 10:32

Küldjön hírt - Máriapócson kiverték a biztosítékot

Máriapócs - Bosszantó és felháborító, hogy Máriapócson minden nap kisebb nagyobb áramszünetek nehezítik a lakosság életét.Az ország más területein elképzelhetetlennek tartanák, hogy 2013-ban még előfordulhat ilyen. (Legutóbb Semjén Zsolt látogatása alatt sötétült el minden.)

Máriapócs - Bosszantó és felháborító, hogy Máriapócson minden nap kisebb nagyobb áramszünetek nehezítik a lakosság életét.Az ország más területein elképzelhetetlennek tartanák, hogy 2013-ban még előfordulhat ilyen. (Legutóbb Semjén Zsolt látogatása alatt sötétült el minden.) Az elektromos berendezéseink sorra mennek tönkre, több tíz ezer forintot költünk szünetmentes tápegységekre, hogy megóvjuk számítógépeinket és a többi drága berendezésünket. Ha Máriapócs fölött megjelenik két felhő, készülhetünk az áramkimaradásra. A villamoshálózat fenntartását ugyanúgy megfizetjük mint más magyar település, így elvárnánk, hogy a nem kevés pénzünkért cserébe normális szolgáltatást kapjunk.

Vona Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!