Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.08.30. 17:48

Előfordulhat, hogy az apuka marad gyesen

<p>- Tisztában vagyok azzal, hogy sokkal kevesebb a bölcsődei hely, mint amennyire igény van - mondta lapunknak Fábián Eszter, a szeptemberben fél éves Lola Róza mamája.</p>

- Több ismerősöm is van, akinek nem sikerült elhelyeznie a gyermekét, de nekem időnként az volt a benyomásom, hogy ők nem is nagyon akarták. Én mindent meg fogok tenni azért, hogy jövő szeptembertől bölcsit találjak a kicsinek, mert azt gondolom, hogy a jelen gazdasági helyzetben nem igazán engedheti meg magának az ember, hogy három évet kimaradjon a munkahelyéről. És ez még akkor is igaz, ha olyan helyen dolgozik mint én, ahol nagyon megértőek és mindenben támogatnak.

Már érdeklődtem bölcsi után, azt mondták, hogy jövő áprilisban kell beiratni a gyereket, más helyen azonban már januárt javasoltak. Mivel én a lehetőségektől függően szeretnék biztosra menni, már a következő héten elkezdem keresni a helyet. Ha mégsem sikerülne, akkor a párommal váltjuk egymást, és a pici másfél éves korától az óvodakezdésig ő marad majd gyesen.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!