Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.10.09. 15:11

Lett volna pénz a gázszámlára Biriben

<p>Biri - Nem a képviselő-testület szavazta meg a kifizetett köztisztviselői juttatásokat. Felelőtlen gazdálkodás folyik a településen – reagált Szőllősi Tamás képviselő Biri polgármesterének tegnap megjelent nyilatkozatára.</p>

A pénzügyi bizottság tagja szerint ők már csak a kifizetés tényéről értesültek. – Mi mondtuk a polgármesternek, ha ezt nem fizetik ki, lett volna pénz a gázszámlára. Tudjuk, hogy a köztisztviselőknek járnak bizonyos pénzek, de amíg az önkormányzat ilyen helyzetben van, az nem kifizethető. Tavaly 22 millió bevételünk volt gépjárműadóból, mert behajtották a tartozásokat is. Az a baj, hogy bármennyi pénz érkezik a számlánkra, az inkasszó miatt azt azonnal leemelik a róla. Így nem látjuk a jövőt sem és félő, hogy a közüzemi díjak költségét sem tudjuk kitermelni. Ez egy jó és fejleszthető település lenne, de ehhez olyan vezetők kellenek, akik gondosan kezelik a község pénzét.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!