Sport

2018.02.16. 14:04

Új fiúk a Mezőkövesd Zsóry FC-nél

Mezőkövesd - A téli átigazolási időszak lejárta előtt újabb játékosokat igazolt a Mezőkövesd Zsóry FC.

Mezőkövesd - A téli átigazolási időszak lejárta előtt újabb játékosokat igazolt a Mezőkövesd Zsóry FC.

Előbb arról adott tájékoztatást a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry FC együttese, hogy a legutóbb a KV Mechelenben játszó Stefan Drazicot szerződtette. A 25 esztendős szerb nemzetiségű támadó január végén távozott a belga együttestől, melynek színeiben 16 bajnoki meccsen egy gólt szerzett az őszi idényben. A 21-es mezszámot viselő játékossal egyelőre a tavaszi idény végéig szóló szerződést kötöttek. Csütörtökön délután pedig azt tudtuk meg, hogy a dél-borsodi klub Tarczy Pál kapust is leigazolta. A 32 éves játékos az NB II-es Mosonmagyaróvár csapatától érkezett, és eddig 7 NB I-es meccsen lépett pályára, még 2010 őszén, a Szolnoki MÁV FC gárdájában. A kapus szerződése a kövesdiekhez fél plusz egy évre szól.

Ugyancsak csütörtökön arról kaptunk hírt, hogy a kövesdiek az eddig a saját utánpótlásukban játszott fiatalok közül szerződtetni fogják a felkészülés során végig a felnőtt gárdával edzett ikreket, Varjas Lászlót és Varjas Zoltánt, valamint Földi Botondot, továbbá az ugyancsak fiatal kameruni játékost, Onana Fabrice Badouidanát.

Tizenegy új kerettag

Korábban Bognár István (Ferencvárosi TC), Horváth Tamás (Videoton FC), Matija Katanec (Zrinjski Mostar), Oláh Bálint (Diósgyőri VTK) és Patrik Misák (Termalica Nieciecza) érkezését jelentette be a klub, vagyis összesen 11 új tagja lesz a keretnek.

Siroki Krisztián a kövesdiek technikai vezetője érdeklődésünkre elmondta, hogy a próbajátékon szereplő kameruni Ndongmo Delio Alex, a mali-i Nico Dao és Szalai Alex sem marad a klubnál, utóbbi visszatér Felsőtárkányba. Ugyancsak hamarosan távozik az egyaránt szabad státusú szenegáli Paul Keita és a szlovák Tomás Majtán, akik csapatot keresnek maguknak.

ÉM-KT


Akik már távoztak

Csirmaz István (kölcsönbe, Szolnoki MÁV FC), Jakub Brasen (szlovák, FK Senica), Köböl Máté (szlovákiai, VLS Veszprém), Martin Krnác (szlovák, MFK Karviná), Murai Márk (kölcsönbe, Kazincbarcikai SC), Marek Strestík (cseh-magyar, Kisvárda MG), Tomás Tujvel (szlovák, Videoton FC), Lazar Veselinovic (szerb, FK Zemun).


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!