Sport

2018.02.19. 14:35

Mezőkövesd Zsóry FC: a döntetlen után győzelem

Mezőkövesd - Szombaton a klub edzőcentrumában két felkészülési meccset játszott a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata.

Mezőkövesd - Szombaton a klub edzőcentrumában két felkészülési meccset játszott a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata.

Mezőkövesd Zsóry FC – Szolnoki MÁV FC 1-1 (0-1)

Mezőkövesd Zsóry FC: Horváth T. – Lázár P., Hudák, Fótyik, Szalai A. – Oláh B. (Varjas L.), Onana, Varjas Z. – Misák, Baracskai (Földi), Drazic. Vezetőedző: Kuttor Attila.

Gólszerző: Misák.

Mezőkövesd Zsóry FC – Ceglédi VSE 4-0 (2-0)

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó – Farkas D., Pillár, Katanec, Vadnai – Tóth B., Iszlai – Mlinar, Bognár I., Cseri – Novák (Koszta). Vezetőedző: Kuttor Attila.

Gólszerző: Novák (2), Koszta, Iszlai.

Kuttor Attila: – Szervezett és jó futballt játszunk, nagyon nehéz dolguk lesz velünk szemben az ellenfeleinknek az NB I-ben. Nagy a harc a csapatba kerülésért, majdnem minden posztra van két egyforma képességű játékosunk és ez biztató a tavaszi szezonra nézve. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, már látszanak azok az elemek, amiket az edzéseken begyakoroltunk. Külön öröm számomra, hogy nagyon jó a csapategység, remek közösséget alkotnak a játékosok és ismét volt olyan mérkőzésünk, amit nullára sikerült lehoznunk, vagyis nem kaptunk gólt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!